Sosisli Saç Örgü Börek

Anasayfa » Börek Tarifleri » Sosisli Saç Örgü Börek

Eklenme Tarihi : 22.02.2014  |   Okunma :   |   Yorum : 0

Sosisli Saç Örgü Börek
Sosisli karışımı hamurun ortasına uzunlamasma yerleştirin.Hamurun iki yanında kalan boş kenarlarını bir santim aralıklarla (sosun dibinden uçlara dogru) yatay şeritler halinde kesin.(Saçak yapar gibi)
3 – İki taraftaki şeritleri sosun üzerini kapatacak şekilde,çarprazlama olarak saç orgusu oluşturarak birleştirip şekil verin. Birleşme noktalarına parmagınizla hafifçe bastırarak yapışmasını sağlayın.
4 – Yumurtayı çırpıp boregin uzerine surun.
GEREKLİ MALZEMELER Süre: 60 dak
* 1 rulo dondurulmuş milfoy hamuru
* 400 gr sosis
* 1 soğan
* 1 sivri biber
* 1 çay kaşığı ada çayi
* 1 yumurta
* Tuz,karabiber

Sosisli Saç Örgü Börek tarifi

1 – Sogan ve biberi temizleyip dograyın. Onceden ısıtılmış 190 dereceye ayarlı fırında 40-45 dakika pişirin.Uzeri altın rengini alınca fırından çıkarıp sıcak ya da ılık olarak servis yapın.. Sosisleri ince ince dograyın.Geniş bir kasede dogranmış soğan,biber,sosis,adaçayı,tuz ve karabiberi karıştırın.
2 – Milfoy hamurunu 25×35 cm boyutlarmda açın

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

FACEBOOK YORUMLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

TARİF KATEGORİLERİ

Tarif Kategorilerimiz

Günün Tarifi

Günün tarifinde bugün
Patlıcanlı Kebap

Patlıcanlı Kebap Tarifi Ekleyen : Yemesi Kolay